NailPerfectionTwente

Arrangementen

Bruidsarrangementen

Binnenkort de bruid? Zoek dan niet verder… Een uitgebreide wellnessbehandeling voor handen en voeten zodat je ontspannen “down the isle” kan lopen met je perfect verzorgde handen door de arm van je vaders arm gestoken? Dan is dit “the place to be”!

In onze studio zorgen wij dat je tot rust komt en de bruiloftstress even van je af kan schudden. Maak een afspraak voor vrijblijvend advies zodat we een duidelijk beeld krijgen van je wensen.

Kies je voor mooi verzorgde bruidsnagels dan is het raadzaam een afspraak te maken zodat we 1 of meerdere proefnagels kunnen zetten zodat je kan kiezen voor de nagels die bij jou passen.

Voor ieder budget is er een oplossing!

Workshop op een door jou gekozen Locatie

Wat kunt u hiervan verwachten?

Giet wellness, manicure en massage in 1 grote pot, en er komt een unieke workshop uit die gegarandeerd zorgt voor een geslaagde en verzorgde ochtend, middag of avond. Alle workshops worden op een door jou gekozen locatie gegeven, dit kan bij jou thuis of elders. Voor een passend arrangement verzoeken wij om contact op te nemen zodat we hier een prijsopgave van kunnen presenteren. Vergeet niet te vermelden voor hoeveel personen de workshop bedoeld is en voorkeursdata op te geven.

Manicure of massage workshop

Vakkundige begeleiding over hoe een massage te geven op handen, armen voeten en benen. Of een uitgebreide workshop over hand- en voetverzorging van A tot Z. Deze workshops zijn persoonlijk in te vullen en worden op maat gemaakt in een prijsopgave gezet. Vraag naar de mogelijkheden.

Cadeau

Nail Perfection Twente zorgt uiteraard ook voor een origineel en passend cadeau voor jouw gasten, geheel naar wens en voor ieder budget.

Het is mogelijk je eigen workshop samen te stellen, bel gerust voor een vrijblijvende afspraak of om eens van gedachten te wisselen.

Bel nu voor een afspraak

06 136 252 02

Of ga naar het
contactformulier

VoetreflexTherapieTwente

Voetreflextherapie stimuleert het zelf genezend vermogen van het lichaam.

Klik hier voor meer informatie

Contact

NailPerfection Twente
Dorpsstraat 41
7451 BS Holten
M: 06 136 252 02
info@nailperfectiontwente.nl